مدیرعامل فولاد کاوه جنوب کیش از ثبت رکورد جدید تولید آهن اسفنجی در خردادماه خبر داد و گفت: با تولید ۱۹۶٬۷۴۷ تن آهن اسفنجی، رکورد ماهیانه این محصول در شرکت شکسته شد؛ رکوردی که همزمان با بهبود شاخصهای فرآیندی و کاهش مصارف برق، گاز و آب محقق شد.
بورس24 : مدیرعامل فولاد کاوه جنوب کیش از ثبت رکورد جدید تولید آهن اسفنجی در خردادماه خبر داد و گفت: با تولید ۱۹۶٬۷۴۷ تن آهن اسفنجی، رکورد ماهیانه این محصول در شرکت شکسته شد؛ رکوردی که همزمان با بهبود شاخصهای فرآیندی و کاهش مصارف برق، گاز و آب محقق شد.
ثبت رکورد جدید تولید آهن اسفنجی
افزایش تولید آهن اسفنجی در خردادماه ۱۴۰۵ منجر به ثبت رکورد جدید ماهیانه این محصول در این شرکت شد.
در این ماه، کارکنان فولاد کاوه جنوب کیش موفق شدند با تولید ۱۹۶٬۷۴۷ تن آهن اسفنجی، رکورد تازهای در تولید ماهیانه این محصول به ثبت برسانند؛ رکوردی که با عبور ۱٬۶۱۷ تنی از رکورد پیشین محقق شد.
همچنین در همین بازه زمانی، مدول B واحد آهنسازی نیز با ثبت ۹۹٬۲۷۴ تن تولید ماهیانه، رکورد جدیدی را به ثبت رساند و بار دیگر ظرفیت فنی و عملیاتی این واحد را به نمایش گذاشت.
افزایش تولید همزمان با بهبود بهرهوری و مدیریت انرژی
دکتر مجتبی شعبانی، مدیرعامل شرکت فولاد کاوه جنوب کیش با اشاره به این دستاورد اظهار داشت: افزایش تولید آهن اسفنجی در خردادماه در شرایطی محقق شد که مجموعه فولاد کاوه جنوب کیش همزمان بر بهبود شاخصهای فرآیندی، مدیریت مصرف انرژی و ارتقای بهرهوری عملیاتی تمرکز داشته است.
وی افزود: این افزایش تولید در حالی به دست آمده که کاهش مصارف برق، گاز و آب نیز به طور همزمان در دستور کار قرار داشته و مجموعه توانسته است مسیر تولید پایدار و بهرهور را با جدیت دنبال کند.
عبور از ظرفیت طراحی واحدهای احیا مستقیم
مدیرعامل فولاد کاوه جنوب کیش با اشاره به ظرفیت واحدهای احیا مستقیم این شرکت گفت: ظرفیت طراحی هر یک از مدولهای احیا مستقیم ۱۱۶ تن در ساعت است که با اجرای طرح تزریق اکسیژن و بهبود شرایط فرآیندی، این ظرفیت به ۱۲۲ تن در ساعت افزایش یافته است.
وی ادامه داد: با ثبت تولید ۱۹۶٬۷۴۷ تن آهن اسفنجی در خردادماه و با توجه به فعالیت دو مدول احیا مستقیم، میانگین تولید ساعتی هر واحد در این ماه حدود ۱۳۲ تن بوده است؛ رقمی که نشان میدهد هر مدول حدود ۱۱۴ درصد ظرفیت طراحی و حدود ۱۰۸ درصد ظرفیت پس از تزریق اکسیژن را محقق کرده است.
دکتر شعبانی تأکید کرد: تحقق و استمرار این سطح از تولید در طول خردادماه، نشاندهنده توانمندی فنی و مهندسی کارشناسان و کارکنان فولاد کاوه جنوب کیش در مدیریت فرآیندها، بهرهبرداری بهینه از تجهیزات و پایداری عملکرد واحدهای تولیدی است.
وی در پایان با قدردانی از تلاش کارکنان واحد آهنسازی و همراهی واحدهای پشتیبان و ارکان مدیریتی شرکت، این موفقیت را حاصل تخصص، همدلی و تلاش مستمر کارکنان عنوان کرد و ابراز امیدواری کرد روند رو به رشد تولید و بهرهوری در این مجموعه تداوم یابد.















نظرات :
شما می توانید اولین نفری باشید که برای این مطلب نظر می دهید.